Zoeken
  • Behomed

iHola Terra!

Misschien weten jullie dit al, maar Terra Roza is dit jaar één van de kleurtrends & ik kan mij hier volledig invinden, mijn dochter haar kamer is namelijk gebasseerd op deze kleur.

Deze warme aardetint verdient dan ook zijn eigen blog.

We hunkeren in deze digitale wereld alsmaar meer naar natuurlijke producten die nauw aansluiten bij de wereld, de natuur en onze omgeving. #Terracotta is een materiaal dat deze authenticiteit bevat net zoals marmer, beton … TOPPER van formaat dus!


#terracotta kleurenpalet


Het kleurenpalet


De kleuren variëren van rozige zandkleur tot burnt red. Het zijn zachte zand-, aardekleuren die het beste gecombineerd worden met soortgelijke tinten. Ze geven diepte en creëren een aangename zachte sfeer. Wat hebben we meer nodig na een lange drukke dag … een zacht interieur die ons doet verlangen naar rust & authenticiteit.


Toepassen in je interieur


Terracotta past bij elke #interieurstijl, of je nu voor een modern interieur kiest of een landelijk, met terra zit je altijd juist.


Voor de durvers, schilder volledige muren, kozijn en deuren in deze kleur. Zo zet je een flink karakter neer in de ruimte.

Heb je het liever meer sober, ga dan voor plaids, vazen, bloempotten, tapijten in één zelfde tint Terra, hou de muren wit en ga voor een houten vloer. Zo creëer je een zwoel, buitenlands gevoel.


Combineer dit alles nog met mooie planten, leuke decoratie en goeie verlichting . Met deze kleur kan je eindeloos variëren zonder de bal mis te slaan. DOEN!

Wie zegt er dat terracotta enkel een bloempot is ?!

Hopelijk heb ik jullie een beetje warm gemaakt om deze trend toe te passen, ik kan je garanderen het is een succes. Als jullie zelf leuke foto's hebben van je interieur in terra, tag dan zeker #behomed_interieurs.


Beso Naomy

10 keer bekeken

Speienstraat 17,

8020 Oostkamp - België

+32 494 44 68 17

©2023 BeHomed

Terms & Conditions

Delivery