Zoeken
  • Behomed

Lets meet.

Joepie, het is zo ver, eindelijk !

Dit is een start van een pagina vol mooie producten, advies, trends, tips, diy's ...


Om het kloppend hart achter Behomed wat beter te leren kennen, starten we met een blogpost over mezelf, Naomy Serpieters.


Wie is ze, wat doet ze, welke visie heeft ze ...
Leeftijd: (bijna) 30

Partner: Maxiem, Top schilder !

Kind: 1 dochtertje Lèthi

Huisdier: 2 honden Lucy & Jack

Liefde voor: interieur, horeca, geuren & kleuren, het ZuidenMet Behomed homeware wil ik een inkijk geven in mijn creatieve hersenkronkels, de collectie dat ik maak is een weerspiegeling van alle dingen waarvan ik hou en wat er op dat moment mij inspireert. Ik hou enorm van simpelheid & pure materialen, maar tegelijk ook van tropische en zuiderse kleuren/prints.


Met Behomed interieurs wil ik een passie die al jaren in mijn hoofd speelt tot uiting brengen. Ik hou er enorm van mensen te helpen en te adviseren en mijn mening is als volgt 'iedereen heeft recht op zijn/haar cocon die warmte & persoonlijkheid uitstraalt'. Ik weet, niet iedereen kan door een renovatieproject zien of door het 'mooie granny' bloemetjespapier, maar iedereen heeft recht op advies en daar gaat Behomed mee helpen!


Naast mijn hersenpan te laten ontploffen aan alle creatieve ideeën, hou ik ook van het tegenovergestelde, RUST.

Lange zomeravonden met vrienden, lekker rosé wijntje, of neen een sangria ... , leuke muziek, de kids aan het spelen LOVE IT! De tijd die ik spendeer met mijn dochter, partner, familie & vrienden zijn heilig en dan geniet ik met volle teugen. Leren loslaten, leren genieten, leren appreciëren van de kleine dingen zijn voor mezelf heel belangrijk.


Enfin ik ben een pure, enthousiaste, soms kritische, eerlijke, oprechte (bijna) dertiger met een liefde voor interieur en een prachtig gezin!


Veel liefs,


Naomy32 keer bekeken

Speienstraat 17,

8020 Oostkamp - België

+32 494 44 68 17

©2023 BeHomed

Terms & Conditions

Delivery