Zoeken
  • Behomed

Summer Days

Ondertussen is de zomer al enkele weken in het land, tijd voor de frisse wind in het interieur. Maar hoe creeer je nu die zomerse sfeer in huis, welke materialen kan je gebruiken zonder de ‘warmte & gezelligheid’ van je thuis te verliezen. Enkele tips van Behomed voor een zomersklaar huis.#pinterest

Materialen

Ga vooral voor lichte stofferingen vb. linnen, 100%katoen … Vermijd dikke donsdekens, gebreide plaids, velvet stoffen … Linnen geeft frisheid en luchtigheid aan het interieur. De frisse gordijnen zorgen voor een mooie filtering van het licht en geven zo een warme zomerse gloed, plus punt linnen is een natuurlijk materiaal!


Jute & rotan zijn beide zomerse materialen, deze geven een #Zuiderse touch aan het interieur. Plaats een leuk dienblad uit rotan met enkele zomerse bloemen & mooie witte kaarsen op het aanrecht en de keuken is #summerproof.


Kleuren

Wit geeft een frisse en propere uitstraling, combineer de witte muren met #burned oranje/rood of honing geel en wat terracotta potten en je hebt een siesta gevoel onder #themexican sun.

Heb je het liever wat sober en hou je van #thebeachlife, kies dan voor verschillende tinten blauw en combineer dit met ecru. Hier en daar nog een schelp en een leuke jute mand en je waant je op het strand aan de Middellandse Zee.


productinfo:

verlichting #westwingcollectionclouds - jute mand #bloomingville 2delig - deco #Korall


Bloemen

Wie zegt dat bloemen geen decoratie zijn?! Bloemen & planten zorgen net voor de finishing touch. Pluk wilde bloemen uit je tuin, langs de straat en zet deze in een simpel vaasje op de tafel en done! Instant zomer in huis.Vind je bloemen niets, ga dan voor #pampagras, ideaal als je niet in het bezit bent van groene vingers. Deze planten gaan namelijk NIET dood. Ik heb deze in mijn tuin groeien, ideale decoratie voor als ik geen tijd heb om bloemen te gaan halen ;)


HUP allen om pampagras, blauwe kussens, rotan en begin maar te decoreren!


of

contacteer #behomed-interieurs en laat je helpen met je keuzes.


Beso Naomy


7 keer bekeken

Speienstraat 17,

8020 Oostkamp - België

+32 494 44 68 17

©2023 BeHomed

Terms & Conditions

Delivery