Zoeken
  • Behomed

Tips for small office spaces


Pinterest


Binnenkort begin ik zelf aan het grootste project dat mijn partner en ik tot nog toe hebben gedaan, ons nieuw huis. Ik ben super enthousiast voor het ganse project, maar ook om daar mijn eigen plekje in het huis te hebben, my office!


Zoals de titel het zelf zegt, in deze blog geef ik tips over hoe je een kleine ruimte kan omtoveren tot een efficient bureau.


Benut de ruimte

In plaats van te vloeken over hoe ‘klein’ de ruimte wel is, benader de ruimte positief. Want als de opties er niet zijn om de ruimte te vergroten, is het noodzakelijk dat je elke m2 gebruikt. Denk hierbij aan een wandbureau in de plaats van een bombastische desk.


Let it shine

Breng licht naar binnen, hang geen donkere of zware gordijnen voor het venster, maar kies voor lichte kleuren en linnen stofferingen of witte lamellen. Is er geen groot venster aanwezig, creër dan licht. 1 grote tip: kies GEEN lamp die het licht naar boven schijnt, want zo verkrijg je schaduw en donkere hoeken, wat de ruimte nog kleiner doet lijken. Ga voor een leuke tafellamp of hanglamp dat het licht verspreidt.


Denk verticaal

Aangezien de meters er niet zijn horizontaal, ga dan voor oplossing in de hoogte. Kies voor legplanken, hangkasten en varieer om een nog leuker en toffer effect te verkrijgen. Hangkasten hoeven niet saai te zijn, wees creatief.


Weg met de rotzooi

Zorg voor een clean desk, chaos zorgt zowel fysisch als mentaal voor een andere ervaring met de ruimte. Een cleane ruimte heeft het gevoel ruimer te zijn. Ben je van nature een chaoot of geraak je niet georganiseerd, misschien een tip #mariekondo ? Een bureau kan snel dienen als opbergruimte voor de stuff dat bezoekers niet mogen zien, VERMIJD dit.


Dit waren een aantal tips waarmee je op weg gezet wordt voor wat een leuke aangename kamer moet zijn in het huis. Wees origineel en creatief.


Hieronder zie je enkele meubels / producten die op mijn lijstje staan :) ik ga voor een #Sunset look, beetje Beach stijl, maar toch klassiek.Beso Naomy

10 keer bekeken

Speienstraat 17,

8020 Oostkamp - België

+32 494 44 68 17

©2023 BeHomed

Terms & Conditions

Delivery